Achter onderstaande knop vindt u onze toffe verjaardags-arrangementen onderverdeeld in 6 verschillende formules terug. Want of je nou iets te vieren hebt of niet; een potje minigolf is toch altijd een uurtje feest. Toch?
Deze arrangementen kunnen niet online geboekt worden. Dit, omdat elke verjaardag uniek is en wij het graag op maat en zo aangenaam mogelijk voor je willen maken. Daarom vragen we dan ook om dit ten laatste 1 week op voorhand te reserveren.
Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Info kinderfeestjes

Indien u de keuze maakt voor een formule met bowling, kan u kiezen om te starten met de lunch of met bowling. Deze formule duur ongeveer 2,5 tot 3 uurtjes. Indien u een formule kiest zonder bowling mag u rekenen op 1,5 tot 2 uurtjes. (Minigolf wordt altijd als laatste geprogrammeerd met in de formule waarbij gekozen is met bowling)

Bowling wordt maximaal met 6 kinderen per baan gespeeld, dus vanaf er 7-12 kinderen aanwezig zijn, dan krijgen zij een tweede baan.
Vanaf nu mogen de begeleiders ook gratis mee in de minigolf.

Indien u de keuze maakt voor een formule met minigolf , kan u kiezen om te starten met de lunch of karaoke. Deze formule duur ongeveer 2,5 tot 3 uurtjes. Indien u een formule kiest zonder karaoke mag u rekenen op 1,5 tot 2 uurtjes. (Minigolf wordt altijd als laatste geprogrammeerd met in de formule waarbij gekozen is met bowling)

Vanaf nu mogen de begeleiders ook gratis mee in de minigolf.

Boek hier uw arrangement

Mochten er nog verdere vragen zijn of zijn er dingen die je graag kwijt wilt, dan kun je dit uiteraard ook via emailadres info.flash.smash@gmail.com.