Karaoke

Het is er donker, je voelt je er een ster in en je kunt er de longen uit je lijf zingen. Weet jij al wat het is? Juist, de eerste prive karaoke in Ekeren en omstreken! Ken je ons al? Zing mee met onze ellenlange speellijsten waar u keuze hebt uit meer dan 30 000 liedjes en laat je vrienden zien wat voor verborgen talenten je nog meer hebt! Voor de vals-zangers en zangeressen onder ons is er ook ruimte! Onder het genot van een heerlijk drankje kun je achterover zitten en urenlang naar hartelust zingen. Of dans je liever op de liedjes die je vrienden zingen? Het kan allemaal hier! Reserveer je tafel snel telefonisch en betover ons met je komst!

Rolstoeltoegankelijk

Wist u dat onze karaoke ook rolstoelvriendelijk is?

Uiteraard hebben we gedacht aan onze getalenteerde zangers op rollen: de karaoke is betreedbaar voor onze sterren die ons bezoeken met een rolstoel! Naast dit gemak, is de karaoke ook dichtbij het toilet en op de hoek van de ingang. Dus reden genoeg om te komen en de sterren van de hemel te zingen!

Wij vragen u wel telefonisch aan ons door te geven indien het nodig is om de ingang voor de rolstoelgebruiker in orde te maken, zodat we u alle comfort tijdig kunnen bieden!

Arrangementen

We hebben ook leuke verjaardagsarrangementen:

Verjaardagsarrangementen in combinatie met bowling en minigolf is uiteraard ook mogelijk. Wil jij, tijdens je kinderfeestje, lekker met je vriendjes de sterren van de hemel zingen? Of wil je eerst liever lekker bowlen of minigolfen? Het kan allemaal bij ons, je zult je niet vervelen! Boek hier je reservatie. Let wel: voor de privé karaoke-bar worden enkel boekingen geaccepteerd voor groepen vanaf 2 personen tot maximaal 22 personen.
Kinderfeestjes: vanaf 5 jaar

Info arrangementen

Boek hier uw arrangement

RESERVEREN
Reserveren kan enkel telefonish: 03/665.15.35.

Mochten er nog verdere vragen zijn of zijn er dingen die je graag kwijt wilt, dan kun je dit uiteraard ook via emailadres info.flash.smash@gmail.com.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u gewoon iets kwijt? Zet het op mail naar info.flash.smash@gmail.com